середа, 14 червня 2017 р.

Звіт про забезпечення безпеки життєдіяльності учнів Витязівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, стан охорони праці та протипожежний стан у таборі відпочинку «Здоров’я»

Відділ освіти молоді та спорту
Бобринецької РДА
Методичний кабінет
Витязівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів


Звіт
про забезпечення безпеки життєдіяльності учнів Витязівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, стан охорони праці та протипожежний стан у таборі відпочинку «Здоров’я»
Пришкільний табір «Здоров’я»  при Витязівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів працював з 29 травня по 14 червня 2017 року з 8.00 до 14.00 години.
Табір розташований на І поверсі. Будівля забезпечена аварійними виходами та засобами для гасіння пожежі. Для педагогічно та обслуговуючого персоналу були проведені вступні інструктажі з охорони праці та безпеки життєдіяльності.
Педагоги школи працювали над створенням комфортних умов для організації дозвілля учнів. Особливу увагу звертали на забезпечення безпеки життєдіяльності дітей.
Під час проведення лінійок, крім загальних настанов, звучання девізів, речівок, підбиття підсумків роботи, обов’язково проводилася профілактична робота, бесіди з безпеки життєдіяльності: правила з безпечної поведінки на території табору та під час проведення заходів, правила техніки безпеки та дії під час виникнення екстремальної ситуації, перебування біля водойм та допомога при сонячному ударі, як уникнути отруєння рослинами та що треба знати про гриби, допомога потерпілому при ураженні електричним струмом, причини виникнення пожежі, як гасити пожежу та як правильно дихати в зоні пожежі, поведінка по дорозі додому та небезпека спілкування  з незнайомцями, вміння поводити себе на природі, газ у побуті, що необхідно знати щоб захистити себе. Вивчаючи стан травматизму серед учнів можна зробити висновок, що травматизму під час оздоровчого процесу не зареєстровано.
Отже можна відмітити, що в пришкільному таборі здійснюється належна робота щодо попередження нещасних випадків, створення безпечних умов відпочинку.

Начальник табору:                                                    О.М. Ярошенко

Немає коментарів:

Дописати коментар